Kőmosóhegyi
drótszőrű magyar vizsla
kennel

English

Deutsch


Hírek, események
Bemutatkozunk
Kutyáink
     Dorka
     Csipke
     Dönci
     Csipi
     Morc
Kölykök
Galéria
Elérhetőségek
Gazdiknak
Kapcsolódó oldalak

Impresszum

Kutyáink


Dorka, Csipke, Dönci, Csipi, Morc, ők drótszőrű magyar vizslák.
Rajtuk kívül velünk lakik még Puszi (cseh terrier), Hobó (komondor, a Csillag alom bébiszittere, tiszteletbeli vizsla), két mixi Csili és Viri és időnként Panga (ő félig vizsla).

 
Dorka kennelünk alapítója, kiváló társnak bizonyult vadászatok alatt, ezért hat éves korában úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy a következő vizslánk hozzánk kerüljön. Mondván az öregebb mellett könnyebben megtanulja a vizsla munka fortélyait, amíg Dóri a legjobb formájában van. Végül is úgy döntöttünk, hogy a legjobb lenne az ő kölykeiből egy kis vizsla. Így született meg első almunk, a Csillag alom.

Kőmosóhegyi Csillag Csipke, Dönci és Csipi

ők első drótszőrű magyar vizsla almunk képviselői, beváltották a hozzájuk fűzött reményeinket, és hasznos segítőink lettek a vadászatok alatt, emellett kitűnő családi állatok. Mindig körülöttünk nyüzsönek a kertben vagy csak szimplán szemmel tartanak.

Morc a Boroszlán alomból maradt nálunk, önkényesen, nem volt hajlandó új gazdához költözni (a legkülönbözőbb helyekre képes elbújni a gyanús érdeklődők elől). Így hát tudomásul vettük a döntését.