Dorka gerlével Üdvözlünk
a
Kőmosóhegyi
drótszőrű magyar vizsla
kennel

honlapján!
Dorka portré
English Deutsch

Főoldal
Bemutatkozunk
Kutyáink
Kölykök
Galéria
Elérhetőségek
Gazdiknak
Kapcsolódó oldalak
Impresszum

www.eseserdo.hu
Bemutatkozunk


Édes Márton vagyok a Kőmosóhegyi Kennel tulajdonosa.
Erdőmérnökként tevékenykedek napközben, de a szabadidőmet igyekszem lehetőségeim szerint a vadászatra fordítani.
Kennelalapító vizslánk, Dorka ebben kiváló segítőtársnak bizonyult az évek során, munkája ma is óriási segítség apróvad vadászatokon, de jó szaglásának, kitartásának és nem utolsó sorban óvatosságának köszönhetően bátran és eredményesen használtam már többször nagyvad utánkeresésére is. Csipke öreg Dóri méltó utódjának bizonyult.
Érthető tehát, hogy a vizsla nálunk elsősorban vadászkutya, de nem mellékes hogy a vizsla társ, aki szinte mindenhova jön velünk - ha lehet, akár dolgozni is.
Barátnőm -és Csipke gazdája - , Ormos Eszter velünk együtt tesz-vesz, intézi ügyes-bajos dolgainkat és nem utolsó sorban, gondozza a honlapunkat.

Célunk a tehetséges, jól dolgozó, gazdájához és környezetéhez alkalmazkodó vizsla, aki munkájával eredményesebbé teszi a vadászatokat, és gyönyörködteti a vadász szemét.

Dorka vizslával

Örülünk, hogy az eddigi kölykök szerető otthonra találtak, jelentős részüknek alkalmuk nyílik vadászni. Boldogan tapasztaljuk hogy kutyáinkmint családi kedvenc és mint vadászkutya egyaránt megállják helyüket.